torstai 16. toukokuuta 2013

Kohti Suomea!

Jeps, huomenna suuntana Vaasa ja yliopistojen sisääpääsykokeet! Lento lähtee Kastrupin lentokentältä jo klo 7.00 joten taidan lähteä Kööpenhaminaan jo tänä iltana. Sisäänpääsykokeiden jälkeen kuitenkin tulen takaisin tänne Tanskaan vielä 1½ kuukaudeksi. Tämä on nyt vähän niikuin kesälomani.

Eilen kävimme Cristien kanssa estevalmennuksissa. Ulkokenttä taitaa olla meidän juttu, sillä taas kerran lennettiin esteiden yli (molemmat samaan aikaan ja vielä tyylillä!). Ylitimme möys portin joka lopussa oli aika kivan kokoinen, todella leveä, okseri. Illalla meidän ratsastusseura järjesti valmennuksien yhteydessä grillijuhlat jossa tarjoiltiin maukkaita hampurilaisia. Nam!

Tänään kävimme Corran kanssa maastolenkillä ja myöhemmin irtohypytimme pomon kanssa sekä Lykken että Duden. Dude oli irtohypytyksessä toista kertaa ja muisti ihan selvästi mistä oli kyse. Esteet kuitenkin näyttävät naurettavan pieniltä kun Dude ne ylittää. Lykke taas kokeili estehevosen ammattia enismmäistä kertaa. Sanoisimpa että neiti pärjäsi jopa Dudea paremmin vaikka oli ensikertalainen! Mutta, jos isä on Corratus ja isoisä Corrado I niin eiköhän niitä estegeenejä jonkun verrain pitäisi olla... Ja äidin poulelta kaikki ovat täysverisiä. Lykkehän taitaa olla tuleva kenntähevonen!

Sitten ilo-uutisiin! Jaltasta tulee mamma!! Varsa numero 12 on tulossa ensi huhtikuussa jos kaikki menee hyvin. Scannasimme Jaltan toissapäivänä eikä silloin näkynyt yhtään mitään. Pomo sanoi tänään että tarkistetaan nyt vielä kerran ennenkun yritetään uudestaan, ja olihan siellä kuitenkin varsan alku. Jännää! Varsan isä on holsteinerori Catoo jonka näin livenä Holstenhallissa Neümunsterissä talvella. Nyt vaan pidetään peukkuja että kaikki menee hyvin. Harmi vain ettei tänä kesänä ole tulossa yhtään varsaa. No, meidän kaksi 1 vuotiasta on aivan tarpeeksi vauvoja. Selvitin muuten nimettömän varsan nimen tässä pari viikkoa sitten. Varsan nimi on siis Clara.

Nyt luvassa grillausta ennekun lähden junalla Kööpikseen!


Diaducci (Duden) tänään laitumella

Viva Corrada

Lykke

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti