torstai 2. toukokuuta 2013

Military stævne i Haslev ja muuta jännää

Taas kerran paljon kerrottavaa! Mor ja far tulivat käymään viime perjantaina ja lähtivät eilen takaisin kotiin. Ohjelmaan kuului mm vuoden ensimmäiset kenttäkisat jotka olivat sunnuntaina. Taas kerran totesin että lahjattomat harjoittelee. Pomo oli viikonlopun Göteborg Horseshowssa ja kysyi jos minä haluaisin osallistua Corralla kenttäkisoihin Haslevissa, CNC80 luokkaan. Tottakai! En ole koskaan hypännyt Corralla muuta kuin ehkä oksan yli joskus metsässä mutta eihän siinä mitään! Maastoesteitä vaan heti hyppäämään! Onhan siellä verkka jossa kerkiää harjoitella ;) Kouluosuus meni ihan ok. Väärä laukka nousi kerran ja vähän piti jännittää aina välillä mutta 58,63% sieltä kuitenkin tuli. Esterata oli 0-rata ja jopa omasta mielestä aika siisti suoritus. Varsinkin jos ajattelee sitä että hyppäsin Corralla ensimmäistä kertaa. Maasto-osuus kuitenkin oli se josta jäi paras fiilis. Kisa oli Corran kolmannes kenttäkisa ja tämän vuoden ensimmäinen. Banketti ja vesi ovat olleet neidin ongelma ja molemmat löytyi sunnuntain maastoradalta. Kumpikaan tehtävä ei kuitenkaan aiheuttanut ongelmia ja pääsimme maalin 2,4 aikavirheellä ja muuten puhtaalla radalla. Olimme ensimmäiset ei-sijoittuneet ja lähtöjä oli tasan 40. Kelpo suoritus! Tässä sunnuntain esterata!



Maanantaina kävimme äidin ja isän kanssa Roskildessa viikinkilaivamuseossa ja Roskilden tuomiokirkossa. Iltapäivälla ajelimme Holbækiin ja söimme maukasta ruokaa ravintolassa. Tiistaina minulla oli vapaapäivä joten silloin lähdimme vähän pidemälle retkelle Hillerødiin ja Helsingøriin. Fredriksborgn linna sijaitsee Hillerødissä ja se oli meidän ensimmäinen pysäkki. Linna on Unescon maailmanperintölistalla ja todellakin näkemisen arvoinen. Helsingørissä kävelimme katuja ylös ja alas ja pistäydyimme myös kahvilassa ennenkun lähdimme kotiin päin. 

Keskiviikkona äiti ja isä lähtivät takaisin Suomeen ja minä jäin tänne tänne vielä pariksi viikoksi. Keskiviikkona meille tuli uusi hevonen! Lykke-niminen 5v tamma on muuttanut meille ja on minun uusi projekti. Lykke ei ole sisäänratsastettu joten se on siis tuleva haaste. Castanja lähti vaihtona naiselle joka toi meille Lykken joten Castanja ei ole nyt enään kuvioissassa mukana... Lykke on Corran serkku ja ne ovat jopa aika samannäköisiä. Lykke kuitenkin on puoleksi täysverinen ja isän puolelta sitten Holsteineri. (i. Corratus ii. Corrado I ei. Federico xx). Ehkä tuleva kenttähevonen?



Keskiviikkoiltana lähdimme estevalmennuksiin Ågerupiin. Cristie oli huippuhyvä vaikka valmennusket olivat ulkokentällä ensimmäistä kertaa. Pääsimme jopa ensimmäisellä yrityksellä vesiesteen yli! Tänään luvassa kouluvalmennukset vähän myöhemmin illalla. 



Uusi heppa Lykke

Lykke

Corra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti