torstai 17. tammikuuta 2013

Kaikki sateenkaaren värit

 Jeps, poskeni vaihtelee kaikkien sateenkaaren värine kesken. Silmäkin on aivan sininen (paikoittain myös keltainen). Varsa osui kaviolla poskeeni maanantai-iltana. Seisoin väärässä paikassa väärään aikaan. Ei se minuun alun perin ollut tähdännyt. Kaaduin osumasta taaksepäin ja sain möys sievän kuhum päähän. Olisinkohan jopa onnistunut kaatuessani saamaan lievän aivotärahdyksen. Onneksi ei osunut suoraan silmään tai hampaisiin.Tänään leikkasin vieitsellä sormeen. Piti leipoa suklaakakku. Tanskalaiset täällä nauravat minulle ja pomokin sanoi että kylläpä minulle nyt käy hassusti koko ajan ;)

Ulkosalla on nyt kunnolla pakkasta, -10 astetta ja luntakin on jonkun verran. Muut talon asukkaat pysyttelevät sisällä niin paljon kun mahdollista, minä taas nautin kun vihdoinkin on kunnon talvi! Maneesin pohja kuitenkin on aika jäässä joten Cristie, Castanja ja Corra pääsivät tänään helpolla. Ratsastin vähän aikaa maneesissa kun en jaksanut ruuvata hokkeja jokaiseen jalkaan.

Eilen vietimme 7-vuotis syntymäpäivää täällä ja lauantaina on sitten isommat kutsut. Muuten tämä viikko on ollut melko rauhallinen. Ei valmennuksia eikä mitään muuta erikoisempaa. Niin, eilen katsoin muiden kanssa Tanska - Islanti miesten käsipallo MM ottelua. Verratkaa tätä Suomi - Ruotis jääkikekko otteluun, nyt puhumme samasta volyymista tv-huoneessa!

Nyt on löytynyt myös hieman lisää kuvamateriaalia viikonlopun jahdista.


Jeps, Castanja ja minä siellä. Radan alku



Viimeinen este!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti