lauantai 15. kesäkuuta 2013

Jeg keder mig

On ollut hiiiiidas viikko. Tuntuu siltä että minulla ei ole yhtään töitä tällä hetkellä. Cristie kävi loukkaamassa jalan alkuviikosta joten neiti on nyt vähän aikaa sairaslomalla. Tämä tarkoittaa että minulla on nyt Corra, Lykke ja Roxy ratsastettavana. Lykkellä ratatsan noin 3-4 kertaa viikossa ja Roxylla saman verran. Robbiekin on ollu sairaslomalla sen jälkeen kun Roxy osui kaviolla Robbien jalkaan. Mutta, kävin Lykkellä estevalmennuksessa keskiviikkona! Tämä oli seitsemäs kerta Lykken selässä ilman taluttajaa. Valmennus sujui tosi hyvin. Tarkoituksena oli oikeastaan vain näyttää Lykkelle uusi paikka ja kenttä ja päästä vähän laukkaamaan kentällä kun oma maneesi ei ole tällä hetkellä vielä kunnossa. Ravasimme jopa parin ristikon yli ilman ongelmia ja lopussa laukkakin nousi käskystä. Kaikki olivat aivan hulluna Lykkeen ja ihmetteli että kyllä on hyväluonteinen ja hieno hevonen. Oli aika kiva istua selässä ja miettiä että olen itse sisäänratsastanut hevosen jota muut nyt ihailevat vierestä! ;)

Eilen kävimme maastolenkillä Lykkellä ja Corralla. Tuli autoja, rekka ja naapurin miljoona koiraa eikä Lykke piitannut mistään. Sen jälkeen loppupäivä oli vapaa kun kaikki työt on tehty parissa tunnissa. Tämä jättää minulle moooonta tuntia päivässä yrittää keksiä jotain ajanviettoa. Ne viikot kun lapset eivät ole kotona aika käy joskus vähän pitkäksi jos töitä ei kovasti ole. Olen viettänyt enemmän aikaa eläinlääkärin avustajana ja torstaina autoin hevosen röntgenkuvaamisessa. Sillon kun on ollut oikein tylsää olen käynyt lenkillä. En ole koskaan ollut lenkkeilevä tyyppi, johtuen ehkä siitä että olemme asuneet tien varessa jota voi juosta kahteen eri suuntaan (toinen suunta loppuu metsään noin 700 m päässä). Täällä Tanskassa taas lähtee pikkuteitä joka suntaan ja minusta on hauksaa juosta maalaisteitä ylös ja alas. Ensimmäistä kertaa voin oikeasti sanoa että nautin lenkkeilystä.

Eilen pomon miesystävän vanhemmat tulivat kylään ja valmistivat maukasta illallista. Tänään suunnitelmana on lähteä Kööpenhaminaan päin. Sain taas viikonlopun vapaata kun töitä ei ole niin paljon joten ajattelin lähteä kaupunkia taas kiertämään. Kööpenhamina kesällä on ihana paikka. Tämä laulu tuli pari päivää sitten radiosta. Ihastuin heti! 


Ooh ja nyt on alle kuukausi siihen että C tulee tänne Tanskaan ja lähdemme sitten reissaamaan Eurooppaa. Pompin jo ajatuksesta ylös ja alas innosta!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti