tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tanskassa poltetaan noitia...

Jee eilen tuli ensimmäinen annos matkakuumetta! Tätä interrailiä on nyt suunniteltu melkein kolme vuotta ja vihdoinkin reissusta tulee totta! Lähtöön on vielä 20 päivää mutta eilen sain bookattua hostellin Amsterdamiin jossa vietämme ensimmäiset yöt. Ja suunnitelmiin tuli myös pieni muutos kun varasin kolme sänkyä. Eli nyt lähdetäänkin kolmen porukalla seikkailemaan!

Toissapäivänä kävimme porukalla katsomassa koiranpentuja. Kasperista on tullut isoveli ja olihan meidän pakko lähteä katsomaan 3 viikkoa vanhoja labradorinpentuja. Niitä oli kunnon kasa! Taisi olla 7 tai 8 pentua, kaikki paitsi ykis olivat ruskeanvärisiä. Teki mieli laittaa kaikki paidan alle ja viedä kotiin.

Tänään olen käynyt pitkällä maastolenkillä Corralla. Puut vain vilahtelivat ohitse kun päästelimme laukkaa metsässä! Lykken kanssa lähdin maasta käsin kävelylle. Olimme ensimmäistä kertaa yksin metsässä ja tiellä mutta ei se Lykkeä haitannut että kaverit kustuivat sitä laitumelta. Lykke vain käveli eteenpäin korvat hörössä ja nautti metsälenkistä. Tämän hepan kanssa kaikki on ollut niin helppoa! En melkein itsekkään usko sitä että vain kuukausi sitten laitoin Lykkelle satulan selkään ensimmäistä kertaa.

Niin ja juhannuksesta vielä sen verran että Tanskassa poltetaan juhannuksena noitia. Jeps, näin jättikokon jonka päälle oli sidottu "noita". Me vietimme juhannusta hieman pienemmän kokon ääressä ja ilman noidanpolttoa. ;)




Lapset ja Kasper

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti