sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kööpiksessä

Kiitos Kööpenhamina! Olen viettänyt oikein mukavan ja sponttaanisen viikonlopun täällä pääkaupungissa. Perjantaina, kun työt oli tehty, lähdin hevosia pakoon. Mitään erikoisempia suunnitelmia ei ollut viikonloppua varten. Hieman joululahjaostoksia päätin tehdä lauantai aamuna mutta perjantai illan vietin täällä kämpässä, kastoin puoliunissani jonkun leffan ja mössötin suklaata. Tässä reseptini mahtavan perjantai illan viettoon!

No, yhtäkkiä kuitenkin tuli vaikka kuinka paljon sponttaanista ohjelmaa lauantaille. Sainkin seuraa joululahja ostoksille ja kävimme myös museossa nimeltä Glypoteket, jossa on vaikuttava kokoelma kreikkalista ja roomalaista taidetta. Myöhemmin illalla kävimme jouluoluella mukavassa pienessä paikassa, Strøgetin sivukadulla. 10 aikaan illalla lähdin kuuntelemaan konserttia. En ollut ennen kuullutkaan ruotsalaisesta Daniel Norfeltistä, mutta tunnelma oli mukava ja musiikki mahtavaa. Ja konsertin jälkeen pääsin vihdoinkin kokemaan Copenhagen by night. 

Juuri nyt ikkunan ulkopuolella on ihan selvä lumimyrsky. Saa nähdä jos pääsen tänään kotiin. Tällaisella ilmalla junat kuulemma myöhästelevät aika lailla...   


Corona ilta-auringossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti