lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukuu ja auringonpaistetta

Aurinko on paistanut siniseltä taivaalta aamusta asti! Ei kyllä uskoisi että tänään on ensimmäinen päivä joulukuuta. Eilen tosiaan satoi hieman lunta! Ihan vähän vain, mutta heti tuli vähän jouluisempi feelis. Eilen kävin Corralla ja Castanjalla maastolenkillä metsässä. Castanjan selässä sain kokea tanskalaisen "lumimyrskyn". Yhtäkkiä tuuli yltyi ja lunta pyrytti pari minuuttia okein tiheästi. Yhtä nopeasti se myös loppui. Cristillä ratsastin maneesissa. Critsie on edistynyt hurjaa vauhtia ja laukkakin sujuu nyt hyvin molempiin suuntiin.

Tänään Crsitiä tuli kokeilemaan (jo toista kertaa) kiinnostunut ostaja.  Oli kyllä kovin kiinnostunut meidän 3 vuotiaasta, joten saa nähdä jos myymme vielä toisenkin hevosen ennen joulua. Kohta olen työtön jos myymme hevosia näin tiheään tahtiin! ;) No, vaikka Cristie myydään, niin onhan täällä vielä 13 hevosta jäljellä.

Iltapäivällä lähdimme Robbien kanssa pitkälle kävelylle auringonpaisteessa. Rakastan täällä olevia kiemuretelevia pikkuteitä jotka lähtevät vähän joka suuntaan. Niitä pitkin voi kävellä ja ihailla kauniita maalaistaloja olkikattoineen. 

Robbie

Talomme


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti