keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Talo täynnä!

Maanantaina tänne saapui jonkin verran porukkaa lyhyttä seminaaria varten. Kaksi päivää meidän talossa asui kaksi ruotsalaista, kaksi ylimääräistä tanskalaista + talon 5 vakio askukasta. Sen lisäksi päivällä saapui vielä lisää porukkaa. Eli täällä on ollut talo täynnä. Niin, ja kävihän täällä kaksi norjalaistakin katosmassa yhtä hevosista, joten koko skandinavia + Suomi on ollut edustettu kahden päivän kuluessä täällä talossa. Saa nähdä jos yhdestä meidän hevosesta tulee vielä norjalainen. Siitä sitten lähempää jos niin käy... Pitivät kyllä kovasti hepasta ja kehuivat että oli kyllä hyvin käyttäytyvä nuorukainen.

Mitäs muuta... Hepat on tietenkin liikutettu joka päivä. Sunnuntaina ajoimme Corran ja Castanjan kanssa Roskildeen. Sieltä löytyy aivan mahtavat maastot tarkoitettu ratsukoita varten. Siellä oli kilometreittäin hiekkapolkuja jossa pääsi laukkaamaan vaikka kuinka pitkälle. Sekä hevoset että ratsastajat nauttivat kovasti retkestä ja Castanja jopa pysyi hyvin mukana Corran vauhdissa. Castanja on laihtunut huomattavasti ja on kehittynyt mieletöntä vauhtia jos vertaa siihen mistä aloitin noin kaksi kuukautta sitten!

Illalla lähdemme kolmella hepalla estevalmennukseen ja huomenna olisi luvassa kouluvalmennus joko Lhasalla tai Castanjalla. Perjantaina on estekisat ja viikonlopuksi lähden Kööpenhamiaan. Täällä päivät vain katoavat hurjaa vauhtia jonnekin! Kohta on jo marraskuu ja se tarkoittaa Tanskan suurinta Hubertusjahtia Dyrhavenissa 4.11! Jos kaikki menee hyvin lähdemme Corran kanssa sinne. Siitä tulee jännää!! :)


Tallin nuoriso, Corona (riimupäinen), Credenza (keskellä) ja Casey Jones (kimo)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti