torstai 22. marraskuuta 2012

Hvidchokoladekage

Tänään ollaan juhlittu 40v synnttäreitä! Launataina jatketaan ja vieraita odotetaan noin 60... Eli tupa täynnä! Keskiviikkona alkoi suursiivous ja huomenna työnantajan anoppi on tulossa viimeistelemään paikkoja juhlia varten. Minua varoitettiin hyvissä ajoin (viime viikolla) että anoppi saapuu taloon. Huomenna kuulemma alkaa hulabaloo. Olemme jo tavanneet kahdesti joten tiedän jotenkin kuinka varautua huomista varten.

Tänään olen leiponut kolme kakkua. Kaksi valkosuklaakakkua ja yhden tummasuklaakakun. Sen lisäksi ratsastin aamulla Splitillä ja Castanjalla maneesissa ja myöhemmin lähdimme syntymäpäiväsankarin kanssa maastolenkille Corralla ja Cristiellä iltapäiväauringossa. Cristie pääsi ensimmäistä kertaa kunnolla maastoon ja sen mielestä oli todella hauskaa päästellä pitkillä laukkapätkillä.

Huomenna tallia koristellaan juhlia varten ja joka ikinen nurkka pannaan kiiltämään. Jostain pitäisi löytää kuusenoksia talliin. Suomessa tämä ei olisi ongelma, mutta täällä Tanskassa kuusia ei kasva ihan joka paikassa. Onneksi toisella puolella tietä on iso metsä jossa kasvaa mahtavan kokoisia havupuita. Valitettavasti metsän omistajat ovat vanhoja, kärttysiä, hevosia vihaavia tanskalaisia miehiä joiden mielestä säikytän fasaanit tiehensä kun ratsastan ohi. Eli suunnitelma on hiipiä mestään keskellä yötä ja kerätä pilkkopimeässä kuusenoksia...

Niin ja kissasta vileä sen verran että olin ajatellut antaa sille nimeksi Aino. No, tanskalaiset kysyivät että eikö se ole miehen nimi? Kuulemma on joku tanskalainen miehen nimi joka lausutaan ihan samlla tavalla, joten kissan nimeksi tulikin Sisu. 


Sisu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti