torstai 8. marraskuuta 2012

Työleirillä

Huh, eilen oli taas pitkä päivä! Keskiviikko tarkoitti taas estevalmennusta, ja tällä kertaa myös Cristie 3v pääsi mukaan ensimmäistä kertaa. Cristie oli oikein huippu ja käyttäytyi tosi mallikkaasti jo kotona kun hän käveli hevosrekkaan korvia heilauttamatta (tämä oli siis neidin ensimmäinen kerta rekassa). Valmennuksissa jännitti eniten muut hevoset, varsinkin kimo oli jännä. Valmentaja ei ensin ollut uskoa että heppa on vain 3v kun se käyttäytyi niin hyvin. Tehtävänä valmennuksissa oli 50 cm ristikko, ensin ravissa ja sitten laukassa. Lopussa ristikon taakse laitettiin puomi jotta siitä tulisi enemmän esteen näköinen. Ei tullut yhtäkään pysähdystä ja lopussa Cristie lähti ponnistamaan jo kaukaa kun oli niin hauskaa!

Myöhemmin illalla lähdin yksin ajamaan Castanjan kanssa samoihin valmennuksiin. Castanja teki pari oikein hienoa hyppyä mutta väsyi aika nopeasti ja lopussa ei oikein jaksanut innostua tehtävistä. Pääsimme kuitenkin vesimaton yli! Lhasa ei siin päässyt eilen mukaan estevalmennuksiin eikä tulevaisuudessakaan tule mukaan sillä ostotarkastus meni tiistaina läpi ja Lhasasta tulee nyt norjalainen. Vähän harmittaa, sillä Lhasa on ollut tallin tähti ja siitä voisi tulla vaikka kuinka hyvä lajissa kun lajissa. No, nyt joku muu saa viedä sitä eteenpäin. Nainen joka sen ostaa on onneksi hyvä ja kokenut ratsastaja joten ihan varmasti se pääsee hyvään ja tavoitteelliseen kotiin. Mutta kouluratsu siitä taitaa nyt tulla!

Tänään istuin ensimmäistä kertaa Splitin selässä! Se on ollut loukkaantumisen takia vapaalla. Nyt päästiin taas vauhtiin ja ravikin sujui molempiin suuntiin. Split on siis tallin toinen 3v tamma. Se on siisäänratsastettu keväällä ja pitänyt sen jälkeen kesän taukoa ja nyt aloitettu ratsastus uudelleen. Eli työt ei tästä vähene vaikka yksi hevonen myydään! :)


Lähikuvassa Split ja turpakarva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti