torstai 13. syyskuuta 2012

Like a boss!

Jeee!!! Tänään Cristiestä tuli ratsu! Tai no onhan se siisäänratsastettu jo keväällä muttä tänään (kesätauon jälkeen) Cristie sai ratsastajan selkäänsä. Hyvin tultiin toimeen sen kanssa ja käynti/ravi sujui tosi hienosti molempiin suuntiin. Tästä tulee vielä superratsu! Mitäs muuta tänään... Aamulla ratsastin Lhasalla läheiselle kentälle ja väännettiin vähän koulua. Alkusähläyksen jälkeen (kissat, pyöräilijät, estetolpat, pöytä ym. aiheuttiviat hieman ongelmia) pikkuheppa kuitenkin liikkui nätisti kiemurtelematta. Mutta pitää muistaa että pääsimme kentälle saakka ja takaisin, aivan yksin, teitä pitkin ja se oli jo aikamoinen saavutus! ^^

Castanja pääsi maneesiin juoksemaan liinanpäähän ja tässä lähipäivinä olisi tarkoitus nousta myös tämän tammamamman selkään. Split sai uuden kampauksen ja on nyt oikean ratsun näköinen mutta ratsastus saa odottaa pari päivää sillä joku (Birka?) on potkaissut sitä jalkaan laitumella.


Castanja


Birkan kanssa lähdettiin pellolle ratsastamaan iltaauringossa ja oli oikein mukava iltalenkki. Niin ja eilisestä pitää vielä mainita sen verran että olimme estevalmennuksessa Lhasalla ja lopussa ylitetiin 1.10m okseri! Tosiaan ohjaamossa on välillä vähän ongelmia mutta itse esteet sujuvat tosi mallikkaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti