perjantai 14. syyskuuta 2012

Pandekage med is

Fredag! Och regnigt värre var de. Fick höra att det här är "typiskt danskt väder". Hittills har de varit hur fint som helst. Men som alla galna hästmänniskor så trotsade jag regnet och klockan 9 var Birka lastad i hästtransporten och så körde vi ner henne till stallet där vi brukar vara på hoppträning varje onsdag. Birka hoppade riktigt fint och de var skönt att rida en så rutinerad hopphäst efter att ha rejsat runt med Lhasa på samma hoppbana i onsdags ;)

Hemma igen så fick Duden sig en omgång transportträning med mig och de går hur fint som helst. Ta föresten och kolla in Dudens farsa här. Vi hoppas på att Duden hoppar lika fint!! De blir att ta ner honom till manegen nån dag och löshoppa honom så får vi se. 
Diarido

När Duden var klar fick Lhasa vara nästa på tur. Vädret var blä så jag sadlade henne och körde (ensam!!) ner till ridskolan som ligger här nära och så blev de dressyr i manegen. Allt gick hur fint som helst! Hon är verkligen så fin när hon koncentrerar sig. 

Sedan var de Cristie på tur. Efter några varv i longerlina hoppade jag upp och vi skrittade och travade lite i båda varven. Hon känns så fin och lyssnar bra fast hon bara är 3 år! Av henne blir de ännu en riktigt go liten hopphäst. Castanja var sist ute idag och planen var att hoppa upp på fölstoet efter en 2 års paus. Inga problem. Efter några varv med mig på ryggen kändes hon avslappnad och visste vad saken handlade om. Vi nöjde oss med skritt i båda varven men nog ska vi få igång henne ordentligt efter mammaledigheten! ;)

På kvällen var de tortillas, pannekaka med is (glass alltså) och ett glas vitt vin som stod på menun för att fira fredagen. Mums! Imorgon ska vi in till Köpenhamn! 

Dags att presentera stallet! Här 3 av 7 boxar. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti