maanantai 24. syyskuuta 2012

Maailman paras!

Tässä samalla kun poimin päivän heinät hiuksista ajattelin että kerron eilisen kisapäivän tulokset! Aamu alkoi mukavalla yllätyksellä, aamuruokinnan yhteydessä huomasin että pihalla seisoi pieni hevosrekka. Se on meidän uusi menopeli jolla näppärästi kuljettaa kolme hevosta kisoihin ja jossa on pieni kahden hengen "living room". Eli tällä lähdettiin eilen kahden hevosen kanssa kenttäkisoihin Hasleviin.

Aurinko paistoi ja maastorata näytti mahtavalta! Birkan kanssa osallistuimme CNC90 luokkaan, eli suurin piirtein sama kuin tuttari. Eh, sain kuitenkin kokea että tanskan taidoissani on vielä hieman hiottavaa ;) Ajattelin, että kyllä minä nyt kouluohjelman pystyn oppimaan ilman käännösapua. No, olisi pitänyt tarkistaa että sain kaikki termit oikein... Huomasin siinä juuri ennen radalle menoa, että edellä oleva kyllä ratsastaa tämän ohjelman hieman eri lailla. Improvisoinnista olisi pitänyt saada täys kymppi, sillä pääsimme ohjelmasta läpi kahdella väärinratsastuksella!!!!

Esteet meni virheettömästi ja päivän otsikko viittaa tietysti Birkaan, joka teki upean maastoradan! Rata oli pitkä, 1860m, vauhti oli 460m/m (nopein sallittu vauhti oli 510m/m) ja esteitä oli 14. Birka teki mahtavaa työtä ja pääsimme mallikkaasti maaliin ilman estevirheitä! Yliaikaa meillä kutenkin oli, joten siitä tuli 11vhp. Siitä huolimatta en voi olla muuta kuin tyytäväinen. Radalla oli mm. kaksi peräkkäistä trakehnerhautaa (jotka ylitetiin hienosti), vesi, alashyppy, banketti ja vaihtelevaa maastoa.

Maailman paras takamus

Kasper ja uusi "nice ride"

Viva Corrada eli "Corra"

Verkka-alue

Corra CNC80 luokassa

Ja lyhyesti tästä päivästä. Lhasan kanssa lähdimme mukavalle metsälenkille. Kunhan pääsimme metsään, kaikki meni oikein mallikkaasti (ravissa on paljon parempi ohittaa pelottavia asioita, kuten koiria, kiviä, lehtiä ja tolppia matkalla metsään). Castanja pääsi tänään ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen maastoon! Castanja käyttäytyi kuin mallioppilas ja pääsimme myös ensimmäistä kertaa laukkaamaan kunnolla. Ja siihen loppui lyhyt työpäivä, kahden pitkän kisapäivän jälkeen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti