keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Rodeopäivä

Tänään oli taas paljon tekemistä tallissa! Aamulla ruokin hepat ja vein kaikki paitsi Cristien pihalle. Pitkän loman jälkeen Cristie 3v sai taas satulan selkäänsä (juoksuttaessa). Ja hui mitä pukkeja!! No, parin kierroksen jälkeen sopi rauhoittua ja loppu meni mallikkaasti, selvästi vanha tekijä.

Tämän jälkeen alkoi päivän urakka, eli saada 1v varsa hevoskoppiin ja röntgattavaksi klinikalle. Pikku Robbie poni kulki mallikkaasti ensimmäisenä koppiin ja toimi seuralaisena pikkuiselle. Niin, ja kauankohan meillä meni ennenkuin varsa oli kopissa? Olisiko ollut puoltoista tuntia ja vähän rauhoittavaa... Ja tosiaan nostettiin varsa, koipi toisensa jälkeen, kyytiin. Lopuksi kuitenkin molemmat olivat kopissa matkalla klinikalle. Itse jäin talliin siivoamaan ja juoksutin myös Birkan maneesissa.

Kello 5 Mikala oli jo tullut takaisin ja nyt odotti estevalmennus Corralla ja Lhasalla. Ensin kamat pakattiin traileriin ja sen jälkeen harjoiteltiin tiistaina opittuja taitoja ja lastattiin molemmat hepat koppiin pari kertaa ennen itse lähtöä valmennukseen. Mikala ratsasti Corralla (7v kimo tamma joka on tallin pomo) ja minä ratsastin Lhasalla (4v tamma). Ja hienosti meni! Lhasa hyppäsi tosi mallikkaasti myös vesimaton ja vauhtia löytyi jokaiselle esteelle. Hieman alkusähläystä toki tuli kun Lhasa ymmärsi ettei saisi juosta koko valmennuksen Corran hännässä kiinni! :)

Hepat on ruokittu ja minä ja Kasper vietämme taas illan yhdessä täällä Jystrupissa!



Cristie 3v ihmettelee satulaa


1 kommentti:

  1. Tottelle en sitten lukenut tuota Kasperia koskevaa osaa. Vaikka kivahan se on, että sinulle löytyi sellainenkin tanskalainen kaveri.

    VastaaPoista